Description
Σνακ ICEPAW - Ρέγγα από καθαρό αποξηραμένο ψάρι
Τα συγκεκριμένα σνακ αποτελούνται από 100% ξηρά ψάρια, τα οποία είναι πρόσφατα επεξεργασμένα αμέσως μετά το αλίευμα. Μετά τη διαδικασία προετοιμασίας, στεγνώνουν απαλά για τουλάχιστον 48 ώρες στους 20 βαθμούς. Οι τακτικοί έλεγχοι των πρώτων υλών, των διαδικασιών παραγωγής και των τελικών προϊόντων εγγυώνται την υψηλή ποιότητα.
Σύνθεση:
80% λευκό ψάρι, ποτισμένο και αποξηραμένο, 20% αλεύρι ρέγγας
Καθαρή μάζα:
150 γρ